O tânără a murit după ce apartamentul ei a luat foc. Incendiul ar fi putut fi provocat

Data publicării:
incendiu buzau

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au preluat cercetările în cazul unei tinerei găsite carbonizată sâmbătă dimineaţă în apartamentul său din municipiu. Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, ancheta a fost preluată de procurori deoarece există suspiciuni asupra modului în care tânăra a murit.

Până acum au fost audiate mai multe persoane: vecini, prieteni, apropiaţi ai fetei, însă nu a fost făcută nicio reţinere. Există însă suspiciunea că apartamentul ar fi fost incendiat, probabil cu benzină, scrie News.ro.

Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sâmbătă dimineaţă, de către pompierii buzoieni chemaţi de vecini să stingă incendiul care cuprinsese un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din oraş. Iniţial, pompierii nu au avut informaţii că în apartament e o victimă, găsind cadavrul la cercetarea amănunţită efectuată ulterior.

Vecinii tinerei spun că aceasta obişnuia să dea petreceri, iar în noaptea vineri spre sâmbătă mai multe persoane s-ar fi aflat în casa fetei.

La sosirea pompierilor, mai multe persoane din bloc s-ar fi evacuat deja, altele fiind evacuate de echipajele ISU Buzău, însă nici una dintre cele evacuate de pompieri nu se afla în apartamentul cuprins de foc.

Tânăra locuia singură în apartamentul ce îi fusese cumpărat de mama sa care este plecată la muncă în străinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri