O tânără beată şi drogată a minţit susţinând că este răpită. A fost căutată de zeci de polițiști

Data publicării:
masina de politie cu girofar aprins
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

O tânără din judeţul Galaţi şi-a sunat familia susţinând că este răpită. Rudele au apelat 112, iar poliţiştii au demarat o amplă acţiune de căutare. Anchetatorii au aflat că tânăra nu era răpită şi a dorit să facă o glumă de ziua ei, transmite corespondentul Mediafax.

Incidentul s-a produs miercuri, în oraşul Galaţi. O fată de 23 de ani a sunat la 112 anunţând că sora ei i-a transmis că este răpită şi ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale într-un loc din Galaţi de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod. Imediat, poliţiştii au demarat o amplă anchetă căutând în mai multe locuri care corespundeau descrierii.

Fata nu a fost găsită însă până la urmă totul s-a dovedit a fi o farsă pusă la cale de presupusa victimă a răpirii. Tânăra se afla în Italia şi a dorit să facă o glumă de ziua ei. Ea a fost contactată de poliţişti cărora le-a spus că a făcut gluma după ce a consumat alcool şi droguri.

Fata de 19 ani a fost amendată

„În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia şi nu este adevărat că este victima vreunei infracţiuni şi a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Fata de 19 ani a fost amendată de poliţişti pentru „alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat”.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri