Oferte de sărbători. Maşini şi benzină, de vânzare în hipermarketuri

Data publicării:
4122012 20benzina-36841

Anul acesta carburantul s-a scumpit cu şapte lei pe litru, iar şoferii vânează mereu cele mai bune oferte. Marile magazine se adaptează rapid la cerinţa pieţei, aşa că hipermarketurile nu s-au oprit doar la ulei şi zahăr vândute la promoţie. Cu restul de la cumpărăturile casnice, poţi completa rezervorul cu carburant.

Iar dacă promoţiile la alimente au devenit o obişnuinţă a lanţurilor de magazine, clienţii sunt atraşi în benzinăriile din curtea hipermarketurilor cu preţuri mai mici decât cele practicate în staţiile petroliştilor.

Marile lanţuri de magazine pătrund astfel pe un nou teren. Strategia francezilor de la Carrefour a fost copiată şi de Cora, care a deschis un showroom Dacia langă rafturile cu haine şi alimente. Aici, cumpărătorii iau sacoşele din coşul de cumpărături şi le probează direct în maşină ca să vadă capacitatea pe care porbagajul maşinii o poate oferi.

Surprize sunt aşteptate şi pe viitor. Achiziţia celor 20 de magazine Real de către francezii de la Auchan a creat rumoare pe piaţă. Lupta pentru clienţi se va da anul viitor cu preţuri cât mai mici, iar strategiile de vânzare precum cele cu maşini şi carburanţi se vor înmulţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri