Oferte pentru minivacanţa de Paşte la hotelurile din Băile Felix şi Băile 1 Mai

Data publicării:
2502 20vacante-51409

Atuul staţiunilor balneare din judeţul Bihor este fără doar şi poate apa termală. Turiştii care aleg să îşi petreacă sejurul de Paşti aici, au la dispoziţie câteva zeci de piscine cu tobogane, căderi de apă, paturi de masaj subacvatic, saună şi jacuzzi.

Pentru sărbătorile pascale din 2013, hotelierii din Bihor au păstrat preţurile de anul trecut, cărora le-au adăugat noi pachete turistice pentru o minivacanţă întinsă până pe 1 mai. Un astfel de pachet costă între 400 şi 1300 de lei de persoană. În ofertă sînt incluse două mese pe zi, cină festivă şi acces nelimitat la piscine, la saună sau jacuzzi.

„Am pregătit pachete de servicii care includ cazare, masă, masă festivă şi o masă tradiţională românească, sejururi între trei şi şapte zile. Am gândit şi sejururi mai lungi în ideea că Paştele ortodox se suprapune cu 1 Mai”, a declarat pentru Digi24 Dumitru Fekete, directorul unui complex hotelier de patru stele din Băile Felix.

Oferte de Paşte la Băile Felix:

Hotel de 2 stele: 350 - 700 de lei/persoană/7 nopţi

Hotel de 3 stele: 600 - 1000 de lei/persoană/7 nopţi

Hotel de 4 stele: 800 - 1300 de lei/persoană/7 nopţi

Tratamentul balnear nu este inclus în preţ.

În staţiunea Băile 1 Mai, şapte nopţi la un hotel de trei stele costă până la 530 de euro pe cameră. Aici însă, pachetele turistice de Paşte includ tratament balnear, excursii, acces nelimitat la centrele SPA, chiar şi concerte.

Oferte de Paşte la Băile 1 Mai:

Hotel de 2 stele: 90 - 190 de euro/persoană/7 nopţi

Hotel de 3 stele: 199 - 265 de euro/persoană/7 nopţi

Ofertele includ tratamentul balnear şi masa festivă, concerte şi excursii.

„Pregătim pentru cei cazaţi o excursie la Peştera Urşilor, micul dejun inclus, în regim de bufet suedez, acces la facilităţile centrului spa, masă în regim demipensiune”, spune şi Viviana Truţă, directorul unui hotel de trei stele din Băile 1 Mai.

Ceva mai ieftină este cazarea la pensiuni

Ne bazăm pe faptul că vor fi mai multe zile libere. Ne-am gândit la o ofertă de cinci nopţi, din 1 mai până în 6 mai, la un preţ de 380 de lei o cameră dublă”, spune Călin Porojan, administratorul unei pensiuni din Băile 1 Mai.

Staţiunile mai pun la dispoziţie saloane de biliard, săli de bowling şi tenis de masă, precum şi terenuri pentru squash.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri