Oprit de polițiști pentru verificări, un șofer a preferat să se arunce în Olt decât să le arate actele

Data actualizării: Data publicării:
control al politistilor rutieri
Oprit de polițiști pentru verificări, un șofer a preferat să se arunce în Olt decât să le arate actele. FOTO: facebook Poliția Română

Un bărbat care făcea taximetrie fără autorizație și transporta ilegal persoane în mașină s-a aruncat în râul Olt atunci când polițiștii l-au oprit pentru verificări. El a fost scos teafăr din apă cu ajutorul pompierilor.

Incidentul s-a produs în imediata apropiere a podului rutier peste Olt de la Slatina, unde poliţiştii rutieri făceau verificări în trafic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Polițiștii au oprit o mașină condusă de un bărbat de 49 de ani, despre care aveau informații că ar transporta persoane fără să aibă autorizație de transport public.

Când a fost oprit și i s-au cerut actele, el a aruncat documentele pe carosabil şi a ieşit din autoturism, sărind în râul Olt, potrivit sursei citate.

La locul incidentului au intervenit un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică și unul de ambulanță. Bărbatul a fost scos din apă şi adus la mal cu ajutorul pompierilor. Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie dus la spital.

El a fost sancţionat contravenţional conform normelor legale privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Totodată, poliţiştii i-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii, urmând să nu mai aibă voie să folosească mașina în următoarele şase luni. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri