Pericole pe Valea Oltului: Pe şosea cad stânci, gheaţă şi zăpadă de pe versanţi

Data publicării:
valeaolt

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului a devenit din ce în ce mai periculoasă. Din cauza temperaturilor ridicate, de pe versanţi au început să cadă pe carosabil stânci, gheaţă şi zăpadă. Şoferii circulă din ce în ce mai greu pe acest traseu. Luni, o maşină a intrat pe contrasens şi s-a lovit de o altă maşină, în timp ce încerca să evite rocile căzute pe şosea.

Politiştii vâlceni le recomandă şoferilor care tranzitează DN 7 - Valea Oltului să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile atmosferice şi să păstreze o distanţă de siguranţă mai mare faţă de autovehiculele din faţă, în condiţiile în care există risc de căderi de pietre şi de zăpadă de pe versanţi.

Recomandările vin pe fondul unui accident rutier care s-a petrecut ieri. O şoferiţă care a încercat să evite o zonă cu pietriş căzut pe şosea a intrat pe contrasens şi a izbit un alt autoturism. În urma impactului, femeia în vârstă de 36 de ani a suferit un traumatism la coloana vertebrală, fiind transportată de urgenţă la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri