Peste 40 de copii aflaţi într-un autocar blocat în zăpadă, salvaţi de jandarmi

Data publicării:
copii salvati jandarmi

Peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani aflaţi într-un autocar rămas blocat în zăpadă pe un drum spre staţiunea Semenic au fost recuperaţi de jandarmii montani şi salvamontiştii din judeţul Caraş-Severin. Copiii au fost transportaţi în siguranţă la cabana unde erau cazaţi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Caraş-Severin, Marius Săndulescu, a declarat că un autocar în care se aflau 42 de copii a rămas blocat în zăpadă pe un drum spre staţiunea Semenic.

”Misiunea a fost anevoioasă deoarece drumul este închis între pasul Prislop şi staţiunea Semenic. Opt copii au fost transportaţi de către Jandarmii Montani cu autovehiculul din dotare, deoarece aceştia nu erau echipaţi corespunzător. În acest moment toţi copiii au ajuns la cabană în siguranţă”, a spus Săndulescu.

El a precizat că drumul dintre pasul Prislop şi staţiunea Semenic a fost închis circulaţiei începând cu ora 9.45, în prezent fiind redeschis, drumarii reuşind să deszăpezească o singură bandă de mers.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri