Plan Roșu activat în Ialomița. Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat din cauza vizibilității reduse, în zonă ninge și e viscol

Data actualizării: Data publicării:
pompieri la locul accidentului
Plan roșu activat în Ialomița. Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat din cauza vizibilității reduse, în zonă ninge și e viscol. FOTO: ISU Ialomita

Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat pe un drum în județul Ialomița. A fost activat Planul Roșu de intervenție. O persoană a fost rănită.  Toate persoanele implicate au fost duse școala din localitatea Iazu ca să se adăpostească.

O persoană a fost rănită uşor în accidentul produs în zona localităţii Iazu, informează ISU Ialomiţa.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului Ialomiţa, Planul Roşu de intervenţie a fost activat între orele 5,48 - 6,40, precizează sursa citată.

La locul evenimentului au intervenit şase echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, un microbuz şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul salvatorilor au intervenit şi două echipaje SAJ tip B şi un echipaj tip C şi o autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU B-IF.

Toate persoanele implicate au fost preluate şi transportate către școala din localitatea Iazu pentru a se adăposti.

Accidentul s-a produs din cauza vizibilității reduse, în Ialomița a nins abundent și este viscol.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri