Plan roșu de intervenție după un accident rutier în județul Bacău. 28 de persoane au fost implicate 

Data actualizării: Data publicării:
112

O persoană a fost încarcerată şi are multiple traumatisme, nouă au fost rănite uşor, iar au suferit atacuri de panică, în urma accidentului în care un autocar şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bârsăneşti, din judeţul Bacău.

 

Actualizare -  Potrivit reprezentanţilor ISU, în autocar se aflau 27 de pasageri, iar în autoturism se afla doar şoferul, în urma accidentului fiind înregistrate 13 victime, potrivit News.ro.

Astfel, o persoană a fost descarcerată şi prezintă multiple traumatisme, nouă persoane au fost rănite uşor, iar alte trei au suferit atacuri de panică.

Toate cele 13 persoane au fost transportate la spital. La această oră, planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.


O persoană este încarcerată, iar alte cinci sunt rănite după ce un autocar şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bârsăneşti, judeţul Bacău, fiind activat planul roşu de intervenţie.

În autocar se aflau 27 de pasageri, iar în autoturism se afla doar şoferul. Se pare că persoana încarcerată este şoferul autoturismului.

„Avem o invervenție planul roșu, avem 3 echipaje SMURD si patru ambulanțe din Bacău. Accidentul rutier s-a produs între un autocar și o masină, iar persoana aflată în mașină încă este încarceracta”, afirmă Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri