Poliţia, „prinsă” cu varza în maşină. Reacția Poliției Capitalei

Data publicării:
Varza Politia Digi24

 

În imagini se vede clar cum partea din spate a maşinilor este umplută până la refuz cu varză. Fotografia a fost făcută ieri, la ora 12 şi 30 de minute, pe Calea Griviţei, la semaforul din faţa cimitirului Sfânta Vineri, pe sensul de mers către Bucureştii Noi. Conform surselor Digi24, cele două maşini de poliţie aparţin secţiei 3 de Poliţie, din sectorul 1 al Capitalei.

Reacția Poliției Capitalei

„Ieri a avut loc o acţiune a Secţiei 3 pe comerţul ilicit de produse. Colegii mei au efectuat o razie în mai multe pieţe ale Capitalei, iar ce a surprins telespectatorul sunt cantități însemnate de varză albă, care a fost confiscată deoarece persoana care o comercializa nu avea acte pentru acest lucru”, a declarat Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, pentru Digi24.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că persoana respectivă a fost sancționată contravențional, iar varza a fost confiscată și predată unui centru de plasament. Maşinile au fost, apoi curăţate şi aduse în curtea secţiei.

„Au fost bunuri perisabile și au fost valorificate”, a precizat Emilia Mihai.

„Acestea sunt autoturismele pe care le avem în dotare și cu acestea încercăm să ne facem treaba pe cât putem”, a mai spus Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri