Ponta: Mă bucur că Sorin Oprescu este înaintea mea în sondaje

Data publicării:
2002213 20ponta 20oprescu-50548

Mă bucur. Domnul Oprescu nu doar că îmi e prieten, dar e un om în care am investit politic foarte mult când i-am convins pe colegii mei pentru a fi primarul Capitalei. Mă bucur că este la peste 50%, că este înaintea mea. E normal. Are mai multă experiență, e primarul Capitalei”, a declarat Victor Ponta miercuri, la Cluj.

Fiind rugat să comenteze diferențele de procente dintre Călin Popescu Tăriceanu și Crin Antonescu, privind încrederea românilor în liderii politici, premierul a afirmat: „Nu mă uit în ograda altuia, mă uit doar la mine”.

Potrivit unor sondaje IRES şi CSOP, la întrebarea „Câtă încredere aveţi în următorii lideri politici?”, Elena Udrea a obţinut 17%, în timp ce contracandidatul ei la şefia PDL, Vasile Blaga, a obţinut doar 15%.

Sondajele CSCI şi CCSB indică faptul că Sorin Oprescu stă mai bine în sondaje la capitolul încredere faţă de preşedintele PSD, Victor Ponta. Sorin Oprescu are 54%, în timp ce Victor Ponta are 52%.

Şi la PNL sunt surprize. Potrivit sondajelor IRES, CCSB şi GSS, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu stă mai bine în sondaj la încredere decât Crin Antonescu. Tăriceanu are 34%, iar Antonescu doar 27%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri