Prefectul de Brăila şi-a petrecut noaptea în dispensarul din Gemenele, o asistentă a stat lângă el toată noaptea

Data publicării:
casa acoperita de zapada

Vicepremierul Liviu Dragnea a spus, miercuri, la Digi24, că este nemulțumit de prefectul din Brăila, pentru că este „inadmisibil” să rămâi înzăpezit într-o comună, când ești șeful unui comandament de iarnă. „Cum să mergi într-o comună tu, care conduci comandamentul de iarnă, și să rămâi blocat?”, a întrebat indignat vicepremierul. „Sigur că sunt nemulțumit”, a întărit el, precizând că în prezent, coordonarea operațiunilor de deszăpezire din județ o face subprefectul.

Primarul Calu a precizat că prefectul a ajuns în comună miercuri, în jurul orei 9.00. El pornise de la ora 4.00 într-un tur al drumurilor județene. Când a ajuns în comuna Gemenele, a început „urgia” și prefectul nu a mai putut pleca, rămânând înzăpezit. Întrebat dacă prefectul a dormit în Primărie sau a fost găzduit în altă parte, primarul a răspuns: „Nu, a dormit la dispensar, pentru că a avut și ceva probleme. E ceva mai bolnav, asistenta noastră a stat lângă el toată noaptea”.

În momentul în care Digi24 l-a contactat pe primarul din Gemenele, acesta a precizat că se află în teren cu soldații, iar prefectul este în Primărie.

„Suntem înzăpeziți, avem 38 de soldați, acționăm pe casele din marginea satului”, a explicat primarul. El a precizat că așteaptă utilaje de deszăpezire care vin dinspre Brăila, iar prezența prefectului i-a ajutat, pentru că acesta a vorbit cu instituții, a solicitat freze și utilaje.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri