Radu Țigănaș a fost desemnat câștigătorul turneului campionilor în dezbateri

Data publicării:
tiganas-37156

Şi pentru că în tot ceea ce face nu poate să rămână neremarcat, el a dus această pasiune la nivel de performanţă, fiind premiat cu diverse ocazii la competiţii de gen, atât în România cât şi prin alte colţuri ale lumii.

Ajuns trainer de oratorie, Radu a participat şi la competiţii de dezbatere la Universitatea Cambridge din Marea Britanie, la secţiunea pentru cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză, unde a ajuns în finală.

Cel mai recent succes al său a fost luni, 3 decembrie când a obţinut, împreună cu echipa sa, premiul cel mare la Turneul Campionilor în Dezbateri. Despre acest eveniment dar şi despre ce intenţionează să facă pe viitor cu pasiunea sa pentru oratorie, Radu spune:

„Într-o lume ideală aş fi regizor. Nu m-am gândit la o carieră propriu-zisă în dezbateri fiindcă nu cred că s-ar putea trăi din aşa ceva. Oamenii care vin aici o fac din pură pasiune, ei fiind voluntari. Personal, cred că dezbaterea este cea mai mare pasiune a mea. În principiu, vreau ca întotdeauna să existe o parte din mine care să mai poată face chestia asta şi, pe cât posibil, îmi voi rezerva o parte din timp să mă ocup de dezbateri, să ajut la training. Momentan, am luat o pauză de la ambiţiile mari în ceea ce priveşte regia şi lucrez în televiziune ca să am şi ce pune pe masă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
debate
Dezbateri politice între studenţi
DEBATE
INTERVIU. Doi români, vicecampioni mondiali la debate
radu tiganas dezbateri flickr
Cei mai buni debateri români se întrec la Turneul Campionilor în Dezbateri
parlament
Patru ore pentru legi, trei de oratorie. Cum își împart parlamentarii timpul de lucru
Partenerii noștri