Sari la conținut

Rudele victimelor din #Colectiv, reacţie după anunţul făcut de C. Popescu-Piedone

 

Asociaţia Colectiv GTG 3010 formată din supravieţuitori şi rude ale decedaţilor în urma incendiului din Colectiv protestează în mod ferm faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedonepentru un nou mandat la funcţia de primar al Sectorului 4.

„Având în vedere că demisia sa din funcţia de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arşi din istoria nu doar naţională, ci şi internaţională recentă, nu credem că domnia să mai poate executa o funcţie prin care să fie responsabil de siguranţa zilnică a unui număr atât de mare de cetăţeni cum este cazul Sectorului 4 al capitalei.

Un candidat pentru funcţia de primar în această perioada, post-Colectiv, trebuie să fie o persoană asupra căreia să nu planeze nici o umbră legată de conduită să morală, civică şi, mai ales, o persoană care să nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului. Şi nici să adâncească şi mai tare suferinţa supravieţuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiaţilor celor care au avut de suferit în urma acestei tragedii”.