Primar din Gorj, căutat de poliție, după ce a vrut să organizeze o nuntă în școala din comună

Data actualizării: Data publicării:
primar albeni

Primarul şi doi miri din comuna Albeni, judeţul Gorj, sunt căutaţi de polițişti. Conducerea şcolii din localitate a făcut o sesizare, după ce a constatat că în clădire a început organizarea unei nunţi. Edilul ar fi aprobat acest lucru, fără să aibă şi acordul profesorilor.

Citește și: Nunta fiicei primarului, în curtea școlii. Cum se apără edilul

Diana Speretoiu, jurnalist Digi24: Tot satul a fost invitat la nunta ce urmează să aibă loc sâmbătă chiar în şcoala din localitate, după cum scrie şi pe invitaţie, iar pregătirile au început deja.

În sălile de clasă au fost depozitate deja băuturi răcoritoare şi saci cu cărbune pentru grătar.

Sorin Popescu, directorul şcolii: Am văzut câteva baxuri de sticle cu băutură răcoritoare depozitate într-o sală de clasă acolo. Într-o instituţie de învăţământ care oferă educaţie elevilor nu cred că poţi să faci. Nu se poate să organizezi nuntă.

Reprezentanţii şcolii au sesizat poliţia din localitate, care însă nu a reuşit să dea de urma primarului.

Polițist, la telefon: Nu vă ordonă nimeni. Eu v-am invitat să veniţi până aici, să clarificăm o problemă, că sunteţi primar în localitate. Nu-i de ordonat. Veniţi? Nu puteţi să ajungeţi? Bine.

Răzvan Nica, secretarul localităţii Albeni: Mă băgarăţi în ceaţă. Ştiu că se organizează nuntă. Mai mult de atât nu ştiu.

Reporter: O nuntă acolo s-ar putea face pe responsabilitatea primarului?
Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj: Absolut! Cei care au schimbat destinaţia acestei clădiri răspund în faţa legii. Nu se poate schimba decât cu aprobarea Ministerului Educaţiei Naţionale.

Poliţiştii i-au chemat pe miri la audieri. Vor să afle de la aceştia cine a avut ideea organizării nunţii în şcoală şi cum au primit acces în clădire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri