Senatorii nu vor să renunțe la hotel

Data publicării:
10012013 20hotel-43057

Președintele camerei deputaților și câțiva dintre colegii săi au discutat această variantă de renunțare la hotel. Nu toți deputații sunt de acord, iar foarte mulți senatori spun că nu este cea mai bună soluție.

Unii spun că stau deja de ani de zile în camera de hotel, se simt deja ca acasă, iar acolo pot să interacționeze cu alți colegi care stau în acel hotel. Alții spun că le este peste mână să stea într-un apartament închiriat și să își îngrijească singuri locuința. Însă cel mai important argument adus de senatori este că nu ar avea siguranță. Ei spun că lucrează cu legi controversate și că este posibil să fie urmăriți dacă cineva este deranjat de o anumită lege pe care doresc să o promoveze.

Hotelul este cea mai costisitoare dintre cheltuielile parlamentarilor, între 8.000 și 9.000 de lei primesc fiecare pe lună. Este vorba despre hoteluri de 4 și 5 stele.

La Senat se încearcă o cu totul altă strategie. Senatorii au constatat că bugetul le va ajunge până în septembrie, când așteaptă o rectificare, deci alți bani de la guvern.

Săptămâna viitoare ar trebui să înceapă negocierile între senatori și deputați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri