Sir Alex Ferguson are statuie în faţa stadionului Old Trafford

Data publicării:
2411 20sir 20alex-35041

Mai multe foste vedete ale echipei, între care francezul Eric Cantona, danezul Peter Schmeichel şi olandezul Ruud Van Nistelrooy, dar şi Rooney, Van Persie sau Giggs, au asistat la ceremonia organizată cu ocazie împlinirii a 26 de ani de la sosirea lui Ferguson la United.

1 448 de meciuri, 860 de victorii, 37 de trofee câştigate, printre care 12 titluri de campioană şi două succese în UEFA Champions League. Sunt cifrele scoţianului Alex Ferguson, mangerul care a ajuns să se confunde cu istoria recentă a clubului Manchester United.

Omul care a pus la respect jucători precum Beckham sau Cristiano Ronaldo a mărturisit că este şi el la rândul său condus atunci când ajunge acasă. Sir Alex a făcut referire la soţia sa, Cathy, singura care este capabilă să-l ţină în frâu, dar „care a promis că va veni în fiecare sâmbătă dimineaţă să se închine la statuie”.

Prima victorie a lui Alex Ferguson ca antrenor al lui Manchester United a venit pe 6 noiembrie 1986, într-un meci cu Queens Park Rangers. Diavolii vor întâlni aceeaşi echipă astăzi, de la ora 17:00, într-un meci transmis în direct la Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri