Starea lui Michael Schumacher este stabilă

Data publicării:
schumacher 1-1

 

Sabine Kehm a declarat că Schumacher este tratat cu cea mai mare grijă, dar a refuzat să comenteze speculațiile care circulă pe tema stării de sănătate a acestuia. Potrivit sursei, Schumacher este în continuare în comă indusă.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este stabilă deocamdată, este o veste bună, dar în ansamblu, situaţia rămâne critică. Este încă în comă indusă”, a anunțat Sabine Kehm, purtător de cuvânt al familiei Schumacher.

Reprezentanta familiei Schumacher a ţinut să precizeze că nu a avut loc nicio schimbare semnificativă în starea de sănătate a fostului campion şi le-a cerut jurnaliştilor să respecte viaţa privată a sportivului. Ea a confirmat informaţia că un jurnalist a încercat să pătrundă în salonul în care se află Michael Schumacher.

Agenţii de securitate mi-au spus că un bărbat, despre care ei susţineau că este jurnalist, a pretins că este preot şi a spus că trebuie să ajungă la Michael”, a mai spus Sabine Kehm.

Peste doar două zile, Michael Schumacher va împlini 45 de ani. Fostul pilot obişnuia să-şi petreacă aniversarea chiar în locul unde a avut loc accidentul.

„De obicei, Michael îşi serbează ziua la munte, cu prietenii şi familia, de obicei aici, unde stă de la Crăciun, de Anul Nou şi pentru ziua lui”, a mai adăugat Sabine Kehm.

Michael Schumacher a suferit un grav accident de schiduminică și este la Terapie intensivă în spitalul din Grenoble.

Ieri, medicii au spus că s-a observat o ușoară ameliorare a stării sale de sănătate, dar au subliniat că pericolul nu a trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri