Steaua-Chelsea. MAE britanic, sfaturi pentru suporteri: atenție la hoți și la apa de la robinet

Data publicării:
steaua 20chelsea-53160

Suporterii sunt avertizaţi ca în seara meciului să ocolească staţia de metrou „Piaţa Muncii”, care este cunoscută ca un loc în care se adună suporterii steliști. Dacă este preferat taxiul, atunci este indicat să fie comandat unul de la hotel, pentru a evita tarifele preferențiale.

Guvernul Britanic îi mai atenţionează pe fani că urinatul în public este interzis în Bucureşti şi că apa care curge la chiuvetă nu este potabilă.

În privința securității bunurilor, britanicii ar trebui să „păstreze cel puțin același nivel ca în Marea Britanie”, oficialii aducând în discuţie trucuri ale localnicilor prin care persoanele străine sunt jefuite, în special în preajma magazinelor, hoteluri, în mijloacele de transport în comun sau aeroporturi.

Printre tactici sunt enumerate hoţii costumaţi în poliţişti și grupurile de atacatori ce îi implică pe copii.

Nici în camerele de hotel lucrurile de valoare nu ar fi la loc sigur, fanii fiind puşi în gardă că până şi de acolo le pot dispărea bunurile. În plus, britanicii n-ar trebui să-și lase nesupravegheate hainele sau borsetele în care au portofelul și pașaportul, iar în unele cazuri au fost reclamații în care s-a sesizat copierea cardurilor la utilizarea în baruri sau restaurante.

Steaua - Chelsea este transmis de Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri