Arena Națională va fi acoperită la meciul Steaua - Chelsea

Data publicării:
steaua chelsea arena nationala

 

Oficialii campioanei României şi observatorul UEFA au luat decizia de a închide acoperișul Arenei Naționale în urma precipitațiilor abundente din ultimele două zile.

Această hotărâre a fost luată din cauza precipitaţilor care au căzut aproape fără încetare în Bucureşti în ultimele două zile.

Ploaia pare că a speriat și fanii steliști. Astfel că, din cauza faptului că nu s-au epuizat toate biletele pentru duelul cu Chelsea, conducerea Stelei a decis să prelungească programul caselor de la Arena Naţională. Pentru prima dată la o întâlnire din grupele UEFA Champions League, casele de bilete vor fi deschise chiar şi în timpul meciului.

Tichete se pot procura până la ora 22:00. Începând cu ora 18:15, singura casă de unde se mai pot procura bilete este cea de la intrarea dinspre Strada Maior Coravu. Porţile stadionului vor fi deschise începând cu ora 19:15.

După ce ploile nu au încetat în București în ultimele două zile, jucătorii lui Jose Mourinho s-au antrenat la București, pe Arena Națională, pe un teren mustind de apăm, deși angajații Arenei au încercat să scoată apa cu niște bureți. Metoda aplicată de angajații românii le-a provocat englezilor zâmbete.

Pe parcursul întregii zile Digi Sport 1 oferă spații ample meciului dintre Steaua și Chelsea de la București

Regalul fotbalistic începe la ora 16.00 cu transmisiunea în direct a meciului dintre formațiile de juniori ale celor două echipe. Steaua U19 - Chelsea U19, meciul echipelor de juniori din Youth League, este transmis în direct, de la Mogoșoaia, pe Digi Sport 1, și este comentat de Bogdan Socol și George Dobre.

De la 17:45, Radu Naum îi invită pe telespectatori să intre în Fotbal Club. Într-o ediție specială, dedicată meciului Steaua – Chelsea, el va comenta, alături de Andrei Vochin și Bogdan Mara, formațiile posibile pe care cele două echipe le vor alinia la start și șansele Stelei de a reuși un rezultat care să o ducă mai aproape de primăvara europeană. Și în edițiile știrilor, Digi Sport 1 acordă spații ample transmisiunilor în direct de pe Arena Națională.

Ziua dedicată partidei dintre Steaua București și Chelsea Londra continuă, de la ora 20.00, cu o ediție specială a emisiunii Eurofotbal. Vali Moraru și Ilie Dumitrescu, în direct din studioul amplasat la tribuna oficială pe Arena Națională, și Dan Filoti și Gabi Balint, din studioul amplasat pe gazon, vor comenta ultimele detalii legate de partida la finele căreia Steaua București ar putea fi cu un pas mai aproape de un loc fruntaș în grupa E.

De la 21.45 Digi Sport 1 transmite în direct de pe Arena Națională partida Steaua București - Chelsea Londra, comentată de Bogdan Socol și George Dobre.

De la 23.30 Digi Sport 1 le aduce telespectatorilor, într-o ediție specială a emisiunii Eurofotbal, toate reacțiile de după meci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri