Tâlharul care a îngrozit Alexandria a fost prins. E un infractor extrem de periculos, eliberat în luna mai cu recurs compensatoriu

Data publicării:
barbat cu catuse
Foto: GettyImages

Tâlharul acuzat că a îngrozit orașul Alexandria a fost prins de politiști. Era dat în urmărire, după ce în decurs de numai o oră a atacat două femei, în urmă cu o săptămână. Una dintre victime a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie de suspect. 

Bărbatul de 23 de ani, zis „Sandu Felinar”, era cunoscut poliției, având antecedente penale. Face parte din clanul Marmureaua din Alexandria. Are la activ infracțiuni de mare violență, furt, tâlhărie, chiar viol. Este un infractor foarte periculos, cu foarte mult tupeu, ultima dată fusese condamnat pentru ultraj, pentru că agresase un polițist chiar în sediul Poliției din Alexandria. În luna mai el a fost însă eliberat condiționat, beneficiind și de recursul compensatoriu, a explicat la Digi24 Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor. „Dacă vedeți cazierul lui judiciar, la 23 de ani, ne speriem. Are mai mulți ani de închisoare decât de viață. Este extrem de periculos”, a subliniat Dumitru Coarnă.

Suspectul este acum în arest, cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru infracțiunea de tâlhărie.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri