Tânărul acuzat de crima de la Târgovişte a fost arestat preventiv. El nu va face recurs

Data publicării:
1902 20livetirgoviste-50397

Vecinii acestuia spun că tânărul avea un caracter violent şi purta în permanenţă un cuţit asupra sa. Un apropiat a povestit chiar că a fost lovit şi el în gât într-un mod similar cu cel care a dus la decesul elevului din Târgovişte. Se mai spune că acuzatul este un consumator serios de droguri, deşi acesta a declarat la ieşirea din sala de judecată că nu a mai folosit stupefiante de circa trei luni.

Pe de altă parte, şi tatăl vitreg al acuzatului spunea că este posibil ca crima să se fi petrecut sub influenţa drogurilor, motiv pentru care a solicitat teste de laborator care să demonstreze acest lucru, astfel încât regimul de detenţie să fie adecvat situaţiei.

Tânărul acuzat de crimă a avut şi alte probleme cu legea în trecut: el a fost prins conducând fără a deține permis de conducereşi a avut mai multe ciocniri cu oamenii legii. Caracterul său violent s-a manifestat şi marţi, când a fost adus în sala de judecată. A înjurat şi a încercat să agreseze jurnaliştii prezenţi la tribunal, apoi a înjurat în timp ce asculta decizia judecătorului.

Pe aceeaşi temă:

TÂRGOVIŞTE. Elevi şi părinţi, un ultim omagiu pentru tânărul înjunghiat luni

Presupusul autor al crimei de la Târgovişte abandonase şcoala

Un elev de 15 ani din Târgovişte a fost înjunghiat în gât şi a decedat. Suspectul şi-a recunoscut vina, va fi propusă arestarea preventivă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri