Târg de nunţi la Timişoara. Firmele ungureşti au oferte mai bune decât cele româneşti

Data publicării:
2402 20salon 20miri-51253

Printre aranjamente elegante propuse de organizatorii de nunţi din Timişoara şi-au făcut loc şi standuri ale vecinilor din Ungaria.Tamas Bak, unul dintre expozanţii maghiari, se laudă că le-a cucerit pe tinerele din Timişoara cu preţurile mici pentru rochii unicat. În magazinul său, o rochie de mireasă costă între 200 şi 1.500 de euro.

Cu magnet la bănăţeni sunt şi costumele unicat, făcute la comandă, la Szeged. „Am vândut foarte mult în România. Nu am magazin deschis aici, dar sunt foarte mulţi români care vin şi cumpără de la mine", a povestit un comerciant.

Şi fotografii maghiari au venit la târg. Ofertele lor pornesc de la 700 de euro şi pot ajunge la 1.500 de euro, pentru cei cu pretenţii mai mari.

O altă firmă le propune viitorilor miri transmisii live ale nunţilor sau filme despre cuplul care se hotărăşte să spună „Da".

Iar cei care doresc o nuntă în aer liber, pot închiria paviloane speciale. Pentru a atrage câţi mai mulţi clienţi, patronul firmei a creat un site în limba română.

Tinerii care urmează să se căsătorească apreciază ofertele vecinilor maghiari, mai ales că acestea sunt convenabile ca preţ.

La Salonul Mirilor de la Timişoara participă 100 de firme, dintre care zece din Ungaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri