Traficant de droguri din Capitală, prins cu 5 kg de canabis şi un pistol cu muniție letală deţinut ilegal

Data publicării:
politisti mascati foto politia romana facebook 05 08 2015

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 39 de ani din Bucureşti, după ce l-au prins în timp ce încerca să vândă 5 kg de canabis, drogurile fiind aduse din Spania, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul S.I.D., cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de trafic de stupefiante pe teritoriul Franţei, a procurat din Spania şi a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantităţi importante de droguri de risc (canabis), în vederea comercializării acestora către diferite persoane.

Întrucât aveau informaţii că bărbatul urma să vândă o parte din droguri, procurori DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au organizat un flagrant.

În acest sens, S.I.D. a fost prins joi în timp ce încerca să comercializeze 5 kg de canabis, contra sumei de 16.000 euro.

În autoturismul bărbatului au fost descoperite un pistol tip revolver cu glonţ letal, fără serie, deţinut ilegal, cu 5 cartuşe aferente, introduse în pistol, suma de 16.300 de euro şi 595 de lei susceptibilă a proveni din traficul de droguri.

În cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism, în valoare de 50.000 de euro.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri