Un an de Digi24 Brașov. Laurențiu Țiței: Ne vom strădui să rămânem un reper pentru braşoveni

Data publicării:
LAURENTIU I EI- RECRUTAT IN BRA OV 4

A trecut primul an de talk-show dedicat pieţei forței de muncă din regiune. Dacă faceţi bilanţul, ce aţi reuşit să schimbaţi sau să aduceţi în plus telespectatorilor?

La un an de la prima ediţie a emisiunii „Recrutat în Braşov” simt că am reuşit să le aducem telespectatorilor Digi24 Braşov informaţii care le lipseau despre dinamica pieţei muncii. Le-am oferit date despre noile investiţii din regiune, care au adus locuri de muncă, am discutat cu specialiştii în recrutare care au făcut previziuni despre evoluţia pieţei pe termen mediu şi lung şi am luat în discuţie exemple de succes. Am descoperit împreună că, în pofida datelor legate de şomaj, zona este în continuă dezvoltare, că putem vorbi despre reindustrializare şi retehnologizare la standarde europene şi că trăim într-o regiune dinamică prin şansele pe care le oferă pentru formare, reconversie şi dezvoltare profesională. Consider că principalul câştig pentru telespectatorii noştri a fost informaţia corectă şi completă, venită direct de la sursă. Iar reacţia lor a fost pe măsură. Ne-au mulţumit şi ne-au felicitat după fiecare emisiune în urma căreia au obţinut date utile pentru evoluţia lor sau pentru şansele de a porni o afacere proprie, în care au descoperit surse de finanţare, facilităţi fiscale şi oportunităţi.

Dacă ar fi nevoie să nominalizezi cel mai delicat moment al emisiunii Recrutat în Braşov” din ultimul an care ar fi acela?

Privind în urmă, cred că au fost mai multe momente delicate. Unele dintre cele pe care mi le amintesc au fost pline de emoţii pentru toţi cei implicaţi în realizarea şi transmiterea emisiunii, pentru că o parte dintre invitaţi, din motive care nu ţineau neapărat de ei, nu reuşeau să ajungă la studio la ora pe care o stabiliserăm. Au fost momente în care profesionalismul colegilor producători, regizori, cameramani, sunetişti şi al colegei de la machiaj şi-au spus cuvântul, astfel încât nu ne-am dezamăgit telespectatorii. Un alt moment emoţionant, care mi-a rămas în memorie, a fost de 1 mai. În acea ediţie, am avut-o invitată pe dr. Cristina Vecerdi, coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe, alături de care am discutat despre meseria de a-i ajuta pe cei aflaţi în situaţii critice. Am aflat atunci ce înseamnă să îţi dedici timpul şi priceperea, inclusiv în zilele de sărbătoare, pentru ca majoritatea braşovenilor să poată petrece în voie. A fost emoţionant când lacrimile au podidit-o pe invitata mea, când a vorbit despre un buchet de flori şi un zâmbet plin recunoştinţă din partea unor pacienţi care ajunseseră în faţa ei în stare critică.

Cum a fost legătura cu telespectatorii Digi24 Braşov în primul an de emisie?

Strânsă şi prietenoasă. Am păstrat în permanenţă legătura cu ei, prin emisiunile pe care le-am realizat, dar şi prin intermediul canalelor de comunicare online. Ne-au transmis permanent subiectele de interes pentru ei, ne-au sugerat teme pe care doreau să le abordăm şi ne-au mulţumit de fiecare dată când informaţiile pe care le-au aflat de la Recrutat în Braşov” le-au fost de folos pentru evoluţia lor pe plan profesional. Pot spune că în ultimul an am legat strânse prietenii cu telespectatorii Digi24.

Ce pregătiţi pentru următorul an?

După un an de experienţă la „Recrutat în Braşov” ne propunem să rămânem alături de telespectatorii Digi24 Braşov în eforturile pe care le fac să iasă din situaţii critice la locul de muncă, să avanseze în carieră sau să îşi deschidă propriile afaceri. Vom descoperi şi vom valorifica împreună oportunităţile, vom identifica secretele unui traseu profesional de succes şi ne vom strădui să rămânem un reper atât pentru braşovenii interesaţi de un loc de muncă, dar şi pentru investitorii cu viziune. Sperăm să contribuim, astfel, la dezvoltarea mediului economic din întreaga regiune.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri