Un bărbat din Ploiești s-a dus la poliție să anunțe că a comis o crimă. Cine este victima

Data actualizării: Data publicării:
cutit in mana unui barbat
Un bărbat din Ploiești s-a dus la poliție să anunțe că a comis o crimă. Foto: GettyImages

Un bărbat de 60 de ani a înjunghiat mortal un bărbat de 50 de ani, în locuinţa acestuia, apoi s-a dus la Poliţia din Ploieşti şi a anunţat ce a făcut, potrivit IPJ Prahova.

„La data de 5 martie, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploieşti, se află inconştient în locuinţă. Totodată, la sediul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuinţa acestuia. La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului”, precizează IPJ Prahova.

Trupul bărbatului înjunghiat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei, relatează Agerpres.

Cel bănuit de omor a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. Poliţia nu a făcut publice date suplimentare referitoare la mobilul crimei.

„În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, mai informează IPJ Prahova.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri