Un bărbat din Sălaj s-a îmbătat la botezul nepoatei, apoi s-a certat cu soția și a aruncat-o pe fereastră. Femeia a murit

Data publicării:
banda politia nu treceti
Foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie în vârstă de 43 de ani din Sălaj a murit joi, după ce a fost aruncată de la fereastra dormitorului de către soţul ei. Cei doi s-au certat după botezul nepoatei lor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a precizat vineri într-un comunicat de presă că femeia a murit pe loc în urma impactului cu solul.

Potrivit concluziilor preliminare formulate după efectuarea autopsiei medico-legale, moartea victimei a fost violentă, fiind datorată hemoragiei interne” rezultate după ce a fost aruncată de la etajul al treilea al unui bloc din Zalău, spun procurorii.

Din probatoriul administrat până la acest moment s-a stabilit că infracţiunea a fost comisă pe fondul consumului de alcool, dar şi că în anterioritate inculpatul s-a manifestat agresiv în repetate rânduri faţă de membrii familiei sale, cu privire la persoana sa fiind emis un ordin de protecţie provizoriu în cursul anului 2020”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Deoarece, în repetate rânduri, bărbatul a exercitat acte de violenţă şi ameninţări cu moartea faţă de soţia sa, se consideră că inculpatul a săvârşit infracţiunea cu premeditare.

Apartamentul în care erau cei doi soți era folosit de una dintre fiicele bărbatului, fiindu-i pus la dispoziţie de către aceasta pentru a se odihni după petrecerea organizată la un local din municipiul Zalău, unde s-a celebrat botezul nepoatei inculpatului. La petrecere au fost prezenţi toţi membrii familiei.

Bărbatul a fost reţinut joi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei vineri cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri