Un bărbat s-a baricadat 5 zile în casă fără mâncare şi căldură, în Vrancea. A fost salvat de luptătorii SAS

Data publicării:
luptator sas pe strada
Bărbatul a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil a luptătorilor SAS. FOTO: Inquam Photos/ Cornel Putan

Un bărbat de 56 de ani, din Râmniceni, care se baricadase în propria locuinţă de cinci zile, fără mâncare şi căldură, punându-şi viaţa în pericol, a fost salvat, vineri, de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

„Vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 10,20, prin apel 112, a fost semnalat faptul că, în localitatea Râmniceni, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi agresiv s-a baricadat în locuinţă de circa cinci zile, punându-şi viaţa în pericol. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, care a găsit un bărbat baricadat într-una din camerele locuinţei, fără nicio sursă de încălzire. Acesta se afla într-o stare accentuată de agitaţie şi refuza orice dialog cu poliţiştii. Pentru că acesta era cunoscut cu afecţiuni psihice grave, a fost solicitat sprijinul luptătorilor SAS”, a precizat IPJ Vrancea.

Bărbatul ar fi fost văzut ultima dată la finele săptămânii trecută, sesizarea la 112 fiind făcută de către un apropiat al familiei, care s-a temut pentru viaţa acestuia.

Potrivit poliţiei, după ce a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil a luptătorilor SAS, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta urmează să fie internat într-o secţie de specialitate.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri