Un motociclist beat a fost rănit grav după ce s-a dezechilibrat și a intrat într-o mașină

Data actualizării: Data publicării:
Ambulanță SMURD.
Un motociclist beat a fost rănit grav după ce s-a dezechilibrat și a intrat într-o mașină.

Un motociclist în vârstă de 27 de ani din Galaţi, aflat sub influenţa alcoolului, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Traian, din municipiul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat de 27 ani, din Galaţi, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Traian, pe fondul nerespectării indicatorului rutier pentru limitare de viteză, nu a redus viteza la denivelarea pentru limitarea vitezei, amplasată înaintea unei treceri de pietoni, iar la trecerea peste aceasta s-a dezechilibrat şi a pătruns pe banda doi a direcţiei de deplasare, unde a intrat în impact cu un autoturism condus regulamentar de o tânără de 20 de ani.

Din impact, bărbatul de 27 de ani a căzut cu motocicleta pe partea carosabilă, vehiculul lovind un alt autoturism ce se afla parcat pe banda unu în zona respectivă.

Ambele persoane deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, la conducătoarea auto rezultatul a fost negativ, însă în cazul motociclistului a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 27 ani a suferit mai multe răni şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi a rămas internat, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri