Un șofer a ucis un pieton pe litoral, apoi a dus mașina la spălătorie pentru a ascunde urmele accidentului

Data actualizării: Data publicării:
masini de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Caz halucinant pe litoral. Un şofer a fost arestat preventiv, iar alți doi bărbați care erau pasageri în mașină au fost reținuți după ce au lovit mortal un pieton și au încercat să șteargă urmele accidentului. La scurt timp după impact, aceștia au dus mașina la o spălătorie auto, ca să scape de urmele de sânge.

Iulia Stanciu, jurnalist Digi24: Este vorba de un bărbat de 26 de ani care nu deține permis de conducere și care a accidentat mortal un pieton pe DN39 între localitățile Tuzla și Costinșeti, în județul Constanța.

Victima este un bărbat în vârstă de 38 de ani care a suferit multiple traumatisme. Bărbatul a fost transportat la spital, dar, din păcate acolo a decedat.

În momentul producerii accidentului în mașină se aflau doi pasageri, care și ei au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, deoarece imediat după accident, împreună cu șoferul au mers la o spălătorie auto pentru a curăța urmele de sânge de pe autovehicul.

Vă reamintesc, șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore, acum fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri