Un tânăr de 20 de ani și o tânără de 17 ani au murit după ce au intrat cu scuterul într-un excavator care nu le-a acordat prioritate

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Un copil de 4 ani din Rădăuți a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuia. Mama lui a sunat la 112

Două persoane aflate pe un scuter au murit într-un accident produs marţi pe DN 76 în Brad, în care a mai fost implicat un excavator, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, cele două victime sunt un tânăr de 20 de ani, din municipiul Brad, şi o fată de 17 ani, din comuna Ribiţa, aflaţi pe o motocicletă.

Accidentul ar fi fost provocat de conducătorul utilajului industrial, care ar fi schimbat direcţia de mers prin viraj la stânga fără să acorde prioritate de trecere motocicletei.

„Astăzi, în jurul orei 14:40, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Avram Iancu, din municipiul Brad, din direcţia Brad - Oradea, a intrat în coliziune cu un utilaj industrial (buldoexcavator), care circula din sens opus şi care ar fi schimbat direcţia de mers prin viraj la stânga (pentru a pătrunde într-o incintă) fără să acorde prioritate de trecere motocicletei. În urma impactului, tânărul motociclist a decedat, iar o pasageră de pe motocicletă, în vârstă de 17 ani, din comuna Ribiţa, a fost transportată în stare gravă la spital, unde a decedat”, a transmis IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, potrivit Agerpres.

În urma accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată în zonă pe ambele sensuri de mers.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri