Un vietnamez a fost ucis în București. Suspectul, tot un vietnamez, a fost prins de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
vietnamez-suspect-crima

Cetățeanul vietnamez, suspectat că și-a ucis un conațional într-un centru de cazare din București, a fost prins, luni, de către polițiștii din Capitală și dus la audieri. Se pare că cei doi erau muncitori în construcții, veniți să lucreze în România și că, înainte să ajungă la cearta mortală, ar fi consumat alcool.

Actualizare 10:55. Cetățeanul vietnamez suspectat că și-a ucis un conațional într-un centru de cazare din București a fost prins luni, de către polițiștii din Capitală și dus la audieri, anunță reprezentanții Poliției.


Polițiștii au puține indicii în momentul de față, pornind de la victimă: un cetățean vietnamez venit la muncă în România, iar autorul crimei se pare că este tot un cetățean vietnamez, coleg de muncă cu victima. Cei doi locuiau într-un centru de migranți din București.

„Unul dintre ei a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, transmit polițiștii.

Cristian Popa, jurnalist Digi24, relatează că scandalul ar fi izbucnit din cauza consumului de alcool și a unei femei.

Agresorul pare că a fugit din centrul de cazare imediat după incident.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie. Anchetatorii au ridicat probe de la fața locului și au solicitat atenție sporită la granițe, în posibilitatea în care suspectul ar vrea să părăsească România.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri