Unchiul tânărului ucis în accidentul din 2 Mai: Sebi era lumina familiei. Părinții sunt terminați, strângeau bani să-i ia o casă

Data publicării:
masina implicata in accident rutier
Doi tineri au murit, pe 19 august dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu, un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat. Sursa: captură video

Unchiul lui Sebi, tânărul de 21 de ani ucis în accidentul de sâmbătă dimineața din 2 Mai, spune că familia e distrusă și că vrea ca cel vinovat să plătească. Tatăl băiatului îl trimisese la mare cu trenul în loc de mașină, crezând că astfel va fi mai în siguranță.â

Unchiul lui Sebi: Am aflat prima dată de la unul dintre copiii din anturaj, care a fost cu el, după care am luat legătura cu autoritățile și au venit, într-adevăr, cei de la poliția Pantelimon, Ilfov, de unde suntem noi. Au venit la prânz ieri și au anunțat familia oficial.

Suntem devastați, familia pur și simplu nu poate să vorbească. Sunt terminați.

Ei sunt oameni simpli, vărul meu este cofetar, mama - asistentă medicală. Au crescut doi copii, toată munca lor și toată viața lor acolo s-a dus. Strângeau bani să-i ia o casă.

Sebi era student la facultatea de Geografie. Era un tânăr care nu bea, nu fuma, era un copil inteligent și bun și zâmbitor. Era lumina familiei, el aducea zâmbetul pe buzele tuturor. Și acum am rămas fără el, nu-l mai avem.

Nepotul meu a venit la mare cu trenul, pentru că tatăl lui nu l-a lăsat să ia mașina, tocmai pentru că e periculos, că era aglomerat la mare. Și atunci a spus să se ducă cu trenul, pentru că era mai în siguranță.

Iată că, din păcate, nu a fost în siguranță.

Familia nu-și dorește altceva decât să se facă dreptate. În continuare avem încredere în autoritățile din România și că cel care a făcut asta o să plătească pentru faptele lui.

Am înțeles că Sebi era cel mai în exterior și l-a lovit din plin. Nu a avut nicio șansă.

Doi tineri au murit, sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. Tânărul, care consumase 3 tipuri de droguri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri