VIDEO. Apar noi detalii din ancheta dublei crime de la Timișoara. Ce spune fiica victimelor

Data publicării:
crminal dus de politisti la ancheta
Autoritățile confirmă faptul că bărbatul era drogat atunci când i-a atacat pe bătrâni. Foto: Captură TV Digi24

Apar noi detalii din ancheta dublei crime de la Timișoara. Bărbatul care i-a ucis pe cei doi bătrâni în propria casă era drogat. Atacatorul spune că s-a dus la ei cu scopul să împrumute bani, însă fiica bătrânilor rupe tăcerea și îl acuză de crimă cu premeditare. Susține că avea deja avea datorii uriașe la părinții ei și crede că avea planul sângeros bine pus la punct.

Fiica bătrânilor uciși s-a întors din Germania pentru înmormântarea părinților. Ea spune că atacatorul minte că s-a dus la ei acasă cu gândul să le ceară bani.

Befeld Daniela, fiica victimelor: Sub nicio formă nu cred asta, din moment ce avea datorii deja imense la mama mea, pentru taxele care nu erau plătite de câteva luni. El a venit cu gândul să facă ce a făcut, această atrocitate.

Femeia spune că a avut un șoc când a aflat cine i-a ucis părinții.

Befeld Daniela: Întotdeauna a venit și i-a ajutat dacă au avut ceva de reparat în casă, venea și ajuta, sau să schimbe butelia, sau... Deci, sub nicio formă nu ne-am putut imagina că ar putea face așa ceva.

Avocatul familiei susține că fapta ar fi trebuit încadrată la crimă cu premeditare.

Tripona Murgu, avocatul familiei victimelor: Părerea mea este că atâta timp cât criminalul a plecat cu mănuși, el s-a dus exact știind ce va face. Eu cred că acel cuțit nu a fost luat din casă. Pentru că nu lipsește acel cuțit.

Autoritățile confirmă faptul că bărbatul era drogat atunci când i-a atacat pe bătrâni.

Gordana Bogosov, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: Pe fondul refuzului și a stării psiho-fizice determinată de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele – soț și soție, pentru a sustrage sume de bani și bunuri din apartament, iar în contextul în care a constatat că fusese inițiat un apel video de pe telefonul victimelor, inculpatul ar fi procedat la uciderea victimelor.

Suspectul urmează să fie supus unei evaluări psihologice de specialitate.

Reporter: Mihai Vălușescu / Operator: Mihai Pop

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri