VIDEO. Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins. Primele imagini de la sediul Poliției

Data actualizării: Data publicării:
criminal escortat de politie
Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins.

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins, joi seară, el fiind înconjurat de poliţişti pe stradă. El este acuzat că i-ar fi ucis pe cei doi soți în vârstă pentru a fura bani.

Bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş. Ministerul de Interne anunţă că portretul robot şi imaginile difuzate cu suspectul au dus la identificarea şi prinderea acestuia.

„Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, MInisterul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Surse judiciare au precizat că bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei de joi a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş.

VIDEO cu momentul arestării:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: La finalul celei de-a doua zile de căutări, oamenii legii au reușit să îl prindă pe bărbatul căutat de câteva zile. Este vorba de un bărbat căruia i-a fost făcut public portretul robot pentru că oamenii legii au avut ceva de furcă în privința identificării acestuia, deoarece nu au fost foarte mulți martori, ci doar nepotul celor două victime care a reușit să îl vadă preț de câteva zeci de secunde, timp în care s-a luptat cu el, oferind detalii extrem de prețioase anchetatorilor în privința semnalmentelor.

Se pare că acestea au fost principalele detalii care au dus la identificarea criminalului. De dimineață polițiștii au întocmit un cerc de suspecți, iar spre după amiază a fost restrâns, acest bărbat devenind suspectul principal.

Polițiștii au descins și la mama bărbatului, aceasta, împreună cu tatăl vitreg al suspectului declarând că l-au văzut cu o seară înainte, într-o stare foarte agitată.

Pânăîn acest moment știm doar că bărbatul a fost identificat și găsit de polițiști în zona Gării de Nord, și urmează să fie dus la IPJ Timiș pentru audieri.

Polițiștii au publicat, miercuri, portretul robot al bărbatului care ar fi ucis doi bătrâni în apartamentul lor, în Timişoara.

Marţi seară, doi soţi au fost omorâţi de un bărbat care a intrat peste ei în casă.

Cei doi, în vârstă de 75 şi 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoţi, care locuieşte în Germania. La un moment dat au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit nişte zgomote, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuieşte în apropiera acestora. Acesta din urmă s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se află criminalul care a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

Totul s-a întâmplat în plin centrul oraşului, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş.

Un portret robot al asasinului a fost dat publicităţii de către poliţişti, care au cerut sprijinul cetăţenilor în rezolvarea cazului. De asemenea, au fost publicate imagini cu bărbatul. 

Se pare că suspectul a furat o geantă cu 12.000 de lei, bani pe care femeia ucisă i-a încasat de la locatari pentru întreţinere, ea fiind administrator al imobilului.

Arma cu care au fost ucişi cei doi bătrâni, un cuţit, nu a fost găsită. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri