Video S-a aflat motivul dublei crime de la Timișoara. Suspectul a mărturisit totul și a fost reținut de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
German MEP Wolf Klinz become chairman of EP commitee on Financial Crisis
Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins. Foto: Captură Digi24

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins. După două zile de căutări, bărbatul a fost capturat și dus la audieri. Potrivit polițiștilor, bărbatul de 38 de ani a fost găsit în zona Gării de Nord din Timișoara. Ieri, suspectul s-ar fi dus acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş. Anchetatorii au stabilit că individul îi cunoștea pe cei doi bătrâni pe care i-a ucis. Avea restanţe la întreţinere, iar femeia i-a deschis uşa crezând că a venit să aducă banii.

ACTUALIZARE 09.55. În urma audierilor, suspectul a fost reţinut 24 de ore, au anunțat polițiștii de la  IPJ Timiş.

Astăzi, în jurul prânzului, el va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş, potrivit News.ro.

În cadrul audierilor, el şi-a recunoscut faptele şi le-a spus poliţiştilor că se cunoştea cu victimele sale şi că ştia că femeia, administrator de imobil, încasa în acea zi cheltuielile comune ale locatarilor şi că avea banii la ea, mai spun polițiștii.

Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, Ministerul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Când a fost prins, bărbatul a fost pus la pământ de către anchetatori, care i-au cerut să-şi spună numele, vârsta şi data naşterii.

Audierile continuă și la această oră.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a intenționat să-i omoare pe bărtrâni, ci doar să fure banii, dar lucrurile au degenerat.

Avocata familiei victimelor a spus că bătrânii erau foarte precauți și nu deschideau ușa oricui, dar că îl cunoșteau pe agresor. Acesta locuise cu chirie în acel imobil până în urmă cu câteva luni și avea datorii mari la întreținere. Una dintre victime îl contactase în acest timp de mai multe ori pentru a încerca să recupereze banii.

Femeia ucisă era administratorul imobilului în care locuia, iar criminalul a acţionat la pont, pentru că ştia data la care adună banii de la locatari. El acumulase datorii de aproape 2.000 de lei la plata întreţinerii.

Cei doi, în vârstă de 75 şi 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoţi, care locuieşte în Germania. La un moment dat au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit nişte zgomote, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuieşte în apropiera acestora. Acesta din urmă s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se află criminalul care a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

Totul s-a întâmplat în plin centrul oraşului, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş.

Un portret robot al asasinului a fost dat publicităţii de către poliţişti, care au cerut sprijinul cetăţenilor în rezolvarea cazului. De asemenea, au fost publicate imagini cu bărbatul.

Se pare că suspectul a furat o geantă cu 12.000 de lei, bani pe care femeia ucisă i-a încasat de la locatari pentru întreţinere, ea fiind administrator al imobilului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri