VIDEO. Bărbatul care a rănit cu un bisturiu două femei pe stradă, în București, a fost prins. Riscă 2 ani de închisoare

Data actualizării: Data publicării:
Bărbat reținut de polițiști.
Bărbatul care a rănit cu un bisturiu două femei femei pe stradă, în București, a fost prins.

Bărbatul de pe trotinetă, care a atacat două femei aseară, în Capitală, a fost prins si este audiat la această oră de polițiști. Suspectul a fost căutat întreaga zi după ce a rănit cu un bisturiu două tinere, la interval de 10 minute, și a fugit. Totul s-a întâmplat pe două bulevarde aglomerate, la o oră nu foarte târzie.

Agresorul celor două tinere din Capitală este un bărbat de 38 de ani. După ore întregi de căutări, el a fost găsit de polițiști.

Bogdan Berechet, chestor, șeful Poliției Capitalei: După ce au fost transmise semnalmentele persoanei în cauză către toți polițiștii din teren, precum și către unitățile de poliție aflate în jurul Bucureștiului, s-a reușit depistarea acestuia pe raza comunei Vidra din județul Ilfov. A fost condus la sediul serviciului de investigații criminale.

Miercuri seara, la ora 21:00, individul, aflat pe o trotinetă electrică, a dat primul atac, pe Calea Victoriei. Se întâmpla în zona Casei Capșa, aproape de Universitate. Victima: o tânără care era la plimbare. Agresorul a profitat de aglomerație, a scos un bisturiu, și dintr-o singură mișcare a zgâriat femeia. Și nu a fost singurul atac. 10 minute mai târziu și-a ales o altă victimă. Încă o tânără aflată în trecere prin centru, pe care a lovit-o în același mod. Una dintre tinere a fost dusă la spital imediat, pentru că rănile sale erau mai serioase.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: Una dintre femei mergea pe Calea Victoriei în momentul în care bărbatul a trecut cu trotineta pe lângă ea și a tăiat-o cu bisturiul, iar mai apoi s-a făcut nevăzut.

Bogdan Ghebaur, reprezentant Poliția Capitalei: La aproximativ 10 minute, polițiștii serviciului pentru Centru Vechi au primit o sesizare similară.

Unii bucureșteni spun că aceste atacuri îi fac mai prudenți pe stradă:

- Nu mă mai miră că se întâmplă lucruri de astea.
- De la o anumită oră nu aș mai merge pe stradă. Bucureștiul deja e destul de aglomerat și foarte pestriț cu fel și fel de oameni.
- Mi se pare periculos, da e periculos și nesigur.
- Cred că Bucureștiul este un oraș mai ales în centru.. este un oraș sigur.

Femeia care a ajuns la spital a fost externată în aceeași seară, iar cealaltă a scăpat cu răni ușoare.

Agresorul riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri