VIDEO. Bătaie cu crosele de golf în plin trafic, pe un bulevard din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
bataie crose de golf
Șoferii au coborât din mașini și au început să își împartă lovituri cu pumnii, picioarele și chiar cu crosele de golf. Foto: Facebook/Sindicatul Europol

Scene de o violență greu de imaginat pe un bulevard din Capitală, după ce mai mulți șoferi s-au luat la bătaie cu crosele de golf chiar în mijlocul străzii. Încăierarea a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook de sindicatul Europol din Poliție, care notează că agresiunea a avut loc la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să descopere golful.

Sindicatul Europol din Poliţie a publicat imagini cu un conflict între mai mulţi şoferi din Bucureşti, care a degenerat într-o bătaie în toată regula.

În plin trafic, pe un bulevard din cartierul Rahova, șoferii au coborât de la volan și au început să își împartă lovituri cu pumnii, picioarele și chiar cu crosele de golf.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.

„Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc. ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, acuză sindicaliștii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele Klaus Iohannis a încurajat românii, sâmbătă, la un eveniment organizat cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, să descopere golful, un sport „deloc exclusivist”, care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, în special în contextul pandemic.

„Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a spus președintele.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri