VIDEO. Bătrâni înșelați de medici falși. Escrocii au obținut de la victime 30.000 de euro și mai multe bijuterii de aur

Data actualizării: Data publicării:
politisti la usa unui apartament pentru perchezitii
Mai multe persoane care se dădeau drept medici au făcut zeci de mii de euro de pe urma bătrânilor. Polițiștii au făcut percheziții în București și alte 3 județe.

Caz șocant scos la iveală în această dimineață de anchetatorii din București și trei județe. Mai multe persoane care se dădeau drept medici au făcut zeci de mii de euro de pe urma bătrânilor.

Iulia Bălăianu, jurnalist Digi24: Victimele suspecților sunt, în principal, bătrâni care au rămas fără 30 de mii de euro și fără mai multe bijuterii de aur.

Suspecții își sunau victimele și se dădeau drept medici. Le spuneau că rudele lor au fost implicate în accidente rutiere grave și că au nevoie de intervenții medicale de urgență. Astfel, le cereau sume de bani enorme.

Complicii suspecților erau cei care mergeau să ridice banii de la locuințele victimelor.

Polițiștii au primit mai multe plângeri de la bătrâni și au început ancheta. I-au găsit apoi pe suspecții care acum se află la audieri.

Este, așadar, o anchetă în desfășurare și în momentul în care polițiștii vor avea suficiente probe îi vor reține pe toți cei care i-au păcălit pe bătrâni.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri