VIDEO | Două surori de 9 și 4 ani din Utah au furat mașina părinților pentru a merge să înoate în ocean

Data actualizării: Data publicării:
accident dintre o mașină roșie și un tir alb
Cele două fetițe au condus pe două drumuri importante, iar în cursa lor au lovit un alt autoturism, după care s-au izbit frontal de un camion. Foto: Captură Twitter/ WVC Police

Polițiștii din Utah au avut parte de o adevărată surpriză, când au găsit la volanul unei mașini implicate într-un accident o fetiță de doar 9 ani, care era însoțită de sora ei de 4 ani. Cele două copile le-au spus ofițerilor că se îndreaptă spre California pentru că vor să „înoate în ocean”.

Cele două fetițe au apucat să conducă aproximativ 16 kilometri de la casa lor din West Jordan și cel mai probabil au furat cheia mașinii în timp ce părinții lor dormeau.

Ele au condus pe două drumuri importante, iar în cursa lor au lovit un alt autoturism, după care s-au izbit frontal de un camion, a anunțat poliția pe Twitter. Potrivit ofițerilor de poliție, fetițele purtau centurile de siguranță și nu au fost rănite în urma impactului, scrie BBC.

Departamentul de poliție West Valley City din Utah a mai precizat că fetele s-au trezit miercuri la 3 dimineața și au plecat la drum, accidentul producându-se la puțin după ora 5 dimineața, lângă Utah State Route 201, dar nu pe autostradă.

„Fetele le-au spus ofițerilor că se îndreaptă spre California, pentru că vor să înoate în ocean”, a mai transmis poliția. Șoferul camionului, care nu a fost rănit, a sunat la poliție.

În videoclipul surprins de autorități se poate auzi un ofițer când strigă: „E o nebunie! Ea conduce?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Părinții celor două surori nu aveau habar că micuțele lipsesc de acasă. Poliția nu a menționat nicio acțiune împotriva părinților.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri