Un adolescent prins la volan în trafic a crezut că scapă de polițiști dacă se mută repede pe scaunul din dreapta. Era singur în mașină

Data publicării:
un copil conduce o masina
Foto: Guliver/Getty Images

Un adolescent din Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins fără permis, la volan. Când a fost tras pe dreapta de polițiști, tânărul a oprit și s-a mutat repede pe scaunul din dreapta, cu toate că era singur în autoturism. Băiatul le-a spus agenților că a furat mașina familiei din fața casei, scrie Suceava News.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul prânzului, pe raza comunei Marginea, din județul Suceava. Polițiștii făceau un control de rutină în trafic, când au tras pe dreapta un autoturism.

Imediat după ce a oprit mașina, șoferul s-a aplecat ușor și a trecut pe scaunul din dreapta față. Polițiștii au văzut întreaga scenă și au mers să-l legitimeze pe tânărul care era, de altfel, singur în autoturism.

"Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în comuna Marginea, acesta oprind autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, iar la vederea organelor de poliție aplecându-se în jos, ulterior trecând pe scaunul pasagerului, deși se afla singur în autoturism. Au fost efectuate verificări în bazele de date, constatându-se faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto", se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Întrebat de unde are mașina, adolescentul le-a spus agenților că a luat-o din fața casei, fără știrea fratelui sau a altor persoane.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri