VIDEO Momentul în care șoferul drogat din 2 Mai este testat de poliție pentru consum de alcool, deși avea în mașină substanțe interzise

Data actualizării: Data publicării:
Momentul în care șoferul drogat din 2 Mai este testat de poliție pentru consum de alcool
Momentul în care șoferul drogat din 2 Mai este testat de poliție pentru consum de alcool, deși avea în mașină substanțe interzise FOTO: Digi24

Momentul în care șoferul drogat a fost testat pentru alcool a fost filmat cu o cameră pe care unul din polițiști o avea prinsă de uniformă. El a fost dus la poliție pentru că s-au găsit droguri în mașină. A stat 2 ore la secție, după care a plecat fără să i se facă un drugtest, pentru că agenții nu au considerat că este cazul să facă acest lucru.

După aproximativ o oră, în stațiunea 2 Mai, a comis acel accident în care au murit doi tineri.

Tânărul a fost oprit în trafic după ce o persoană a sunat la poliție și a anunțat că o mașină circulă haotic pe străzi, încălcând prevederile legale. Polițiștii l-au căutat pe șofer și l-au găsit în jurul orei 2:40, iar accidentul a avut loc la ora 5:25.

Șoferul drogat a fost oprit de poliție de 2 ori înainte de a provoca accidentul

De altfel, în noaptea respectivă șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai a fost oprit de două ori de un echipaj de poliție înainte de tragedia de pe șosea, potrivit unor surse din anchetă.

Prima întâlnire a fost la 9:00 seara, în Constanța, când a fost oprit la un filtru. Polițiștii nu aveau indicii că ar fi sub influența drogurilor, i-au făcut recomandări să aibă grijă cum conduce și să nu se urce la volan beat sau sub influența drogurilor.

La miezul nopții, polițiștii au primit un apel la 112, prin care un bărbat reclama că o mașină turează motorul foarte tare, iar șoferul conduce agresiv. La fața locului a fost trimis un echipaj de poliție. Polițiștii i-au văzut mașina tânărului, l-au tras pe dreapta, l-au testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

În mașina lui însă, polițiștii au găsit o țigară despre care se suspectează că ar fi conținut canabis, precum și niște pastile care acum sunt verificate pentru a se stabili dacă sunt stupefiante. Tânărul a fost dus la poliție, a fost deschis dosar penal pentru deținere de droguri.

La 4:30 a ieșit din sediul poliției. Potrivit surselor citate, de acolo tânărul ar fi mers în Vama Veche, unde s-a întâlnit cu câțiva prieteni și ar fi consumat droguri. Polițiștii au informații că prietenii respectivi ar fi consumatori de droguri. După ce a plecat de la vila unde erau aceștia cazați, tânărul s-a urcat la volan, apoi a produs accidentul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri