VIDEO | Șofer inconștient, la un pas să provoace două tragedii în câteva minute. Cum au evitat dezastrul ceilalți șoferi

Data actualizării: Data publicării:
accident evitat

Manevre desebit de periculoase la volan au fost înregistrare cu o cameră de bord în localitatea Plopeni Sat din comuna Dumbrăvești, scrie observatorulph.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La ieșirea dintr-o curbă la stânga, șoferul unui autoturism marca Hyundai Accent se angajează, fără să se asigure, în depășirea autoturismului din față.

Un accident rutier grav a fost la un pas să se întâmple, pe contrasens circulând regulamentar un Opel Zafira.

Tragedia a fost evitată de șoferul autoturismului depășit de șoferul inconștient, care a avut prezență de spirit și a tras dreapta de volan, făcându-i astfel loc autoturismului aflat în depășire să revină pe bandă.

Același șofer inconștient era să provoace un alt accident, după ce a mai parcurs câțiva kilometri, tot în urma unei depășiri periculoase. De această dată șoferul care circula pe contrasens a trebuit să tragă pe dreaptă pentru a-i face loc.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri