VINE ZĂPADA. De mâine, va ninge în toată țara

Data publicării:
4122012 20meteo-36842

În Moldova, Muntenia și Dobrogea vor fi ploi, care în cursul nopții de 5 spre 6 decembrie se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

De asemenea, în 6 decembrie, de Moș Nicolae, va ninge mai ales în Moldova ți în zona Carpaților Orientali. Nici vântul nu ne va ocoli și va prezenta intensificări în regiunile estice și la munte, cu viteze ce vor depăși 60 de km/h.

„Iarna ne-a făcut o surpriză și de Moș Nicolae vom avea zăpadă. În zona de munte vor fi probleme, așa că cei care vor tranzita această zonă de relief trebuie să fie atenți. Informarea intră în vigoare miercuri, la ora 06:00 și expiră joi, la 18:00. Nu trebuie să ne facem probleme. Este iarnă și iarna ninge, a declarat Simona Andrei, meteorolog ANM.

LA NOAPTE

Cerul se va înnora treptat şi vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare, în vestul şi sud-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa între -7 şi 3 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei până spre -11 grade.

BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre dimineaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de -3...-2 grade.

MÂINE

Vremea va fi în general închisã şi se va înrăutăţi. Temporar vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul şi nordul ţării precum şi în zona de munte.

În cursul zilei, în Moldova, Muntenia şi Dobrogea vor fi mai ales ploi, care, noaptea, se vor transforma în lapoviţã şi ninsoare. În aceleaşi regiuni izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri mai ales în estul şi sud-estul teritoriului, dar şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade, mai ridicate în Dobrogea spre 13 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade.

BUCUREȘTI

Cerul va deveni mai mult noros. După-amiazã vor cãdea precipitaţii sub formă de ploaie, care treptat în cursul nopţii se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 5-6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Presiunea atmosferică va fi în scădere ziua şi în creştere noaptea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri