Votul sau nimic - Cu ce ne-am ales după alegeri. Ca să știi România - o campanie Știrile Digi FM

Data publicării:
digi fm vot

Digi FM continuă campania începută în luna mai ,,Ca să știi, România!” cu un nou episod.

Dupa ce am arătat ,,Cifrele dezastrului” din infrastructura noastră feroviară, situația critică a secțiilor de mari arși din spitale la 3 ani de la Colectiv în episodul ,,Arșii nimănui”, dar și motivul pentru care nu mai avem fotbal de performanță în ,,România mondială, când”, de astăzi vedem cu ce ne-am ales după ce-am ales.

Știrile Digi FM fac o radiografie a promisiunilor electorale din ultimele alegeri și un exercițiu de imaginație: cum ar fi arătat România dacă toate promisiunile partidelor din campaniile electorale ar fi fost îndeplinite. Cum s-au transformat ultimii 14 ani în ,,ziua cârtiței" - campanie electorală, promisiuni, alegeri, scandal, rezultate modeste și... repeat din 4 în 4 ani. Bonus: când era clar că promisiunile nu pot fi onorate, sau când partidele aveau nevoie de calibrare pentru următorul ciclu electoral, am mai primit și câte un referendum. Cel mai periculos rezultat: absenteismul. Analizăm în cadrul campaniei ,,Votul sau nimic” și cum, din cauza absenteismului la vot, o minoritate să preia majoritatea în Parlament, iar ultimul exemplu îl reprezintă alegerile parlamentare din 2016. Ne aplecăm și asupra fenomenului fake-news.

Campania ,,Votul sau nimic” va cuprinde mai multe episoade și va completa investigațiile Știrilor Digi FM de până acum și tabloul României de centenar.

Toate informatiile se gasesc exclusiv pe www.digi-fm.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri