Ron DeSantis se retrage din cursa pentru alegerile prezidențiale și anunță că îl susține pe Trump

Data actualizării: Data publicării:
Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, in timpul unor declaratii
Ron DeSantis a anunțat și că îl susține pe fostul președinte Donald Trump. FOTO: Profimedia Images

Guvernatorul republican Ron DeSantis își suspendă campania pentru alegerile prezidențiale din SUA, spunând că nu există o „cale clară spre victorie”, transmit BBC și CNN.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, care a intrat în primarele republicane ca cea mai mare amenințare a lui Donald Trump, a anunțat duminică că își încheie candidatura la Casa Albă, la aproape o săptămână după performanța sa copleșitoare din Iowa.

Într-un videoclip postat X, DeSantis a spus că nu există o cale clară spre victorie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Dacă aș putea face ceva pentru a obține un rezultat favorabil, mai multe interviuri, aș face-o, dar nu le pot cere susținătorilor noștri să-și ofere voluntar timpul și să-și doneze resursele dacă nu avem o cale clară spre victorie. În consecință, astăzi îmi suspend campania. Winston Churchill a remarcat odată că succesul nu este final, eșecul nu este fatal. Curajul de a continua este cel care contează. În timp ce această campanie s-a încheiat, misiunea continuă aici, în Florida. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus DeSantis.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a anunțat și că îl susține pe fostul președinte Donald Trump.

„Sunt mândru că mi-am îndeplinit 100% promisiunile și nu mă voi opri acum. Este clar pentru mine că majoritatea alegătorilor republicani vor să-i mai dea o șansă lui Donald Trump. Deși am avut dezacorduri cu Donald Trump, Trump este superior lui Joe Biden. Asta este clar. Am semnat un angajament de susținere a candidatului republican și voi onora acest angajament”, a spus el în videoclipul său de pe X.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri