Vremea în următoarele patru zile. Primăvara vine cu ploi şi maxime termice de 15 grade

Data publicării:
ploaie primavara - meteo.ro

 

Astăzi soarele va fi generos în majoritatea regiunilor, astfel încât locuitorii din vest şi nord-vest se vor bucura de o zi caldă pentru sfârşit de februarie.

În Banat, temperaturile vor urca până la 16 grade Celsius. Nu la fel de norocoşi vor fi cei din estul şi sud-estul ţării unde norii nu se lasă alungaţi şi mai pot aduce, până la prânz, precipitaţii slabe mixte. Prin urmare termometrele vor indica doar 2 grade în Delta Dunării.

Soarele va fi scump la vedere şi încă de mâine noapte ploile se înmulţesc în regiunile vestice.

Sâmbătă va ploua din loc în loc, iar duminică în toate regiunile. Tot atunci, vântul va prinde putere prin Banat, Dobrogea, dar şi pe crestele montane unde se întorc lapoviţa şi ninsoarea.

Vremea în Bucureşti

Mulţi nori vor fi şi în Capitală, mai ales în prima parte a zilei. Cu toate acestea temperatura maximă va fi apropiată de cea normală pentru această dată, în jur de 8 grade Celsius. În plus, presiunea aerului va scădea uşor, dar fără consecinţe asupra persoanelor meteosensibile.

Spre sfârşitul săptămânii vremea capricioasă revine în Bucureşti. Mâine, soarele va fi acoperit din când în când de nori, dar vremea se anunţă caldă, cu 12 grade în centrul oraşului, la orele amiezii. În schimb, în weekend norii se înmulţesc din nou, iar sâmbătă noaptea şi duminică, temporar va ploua. Prin urmare maximele mai scad uşor, în timp ce minimele se anunţă plăcute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri