„WEEKEND ÎN BUCUREȘTI”. Care sunt tarifele la hotelurile de două, trei şi patru stele

Data publicării:
bucuresti 20mediafax-36992

Programul „Weekend în Bucureşti”, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), se desfăşoară în trei perioade: 7-9 decembrie, 14-16 decembrie şi 21-23 decembrie. Preţurile sunt atrăgătoare, pornind de la 139 de lei / persoană / pachet, la un hotel de două stele. La categoria superioară, pentru cele două nopţi de cazare cu mic dejun o persoană plăteşte 189 de lei, în timp ce la un hotel de patru stele pachetul costă 259 de lei.

Tarifele din ofertă sunt mai mici cu 30-35% decât cele practicate în luna decembrie prin sistemele de rezervări. „Cu un tarif de aproximativ 50 de euro pentru două nopţi la 4 stele, weekend-urile în Bucureşti devin cele mai ieftine dintre capitalele ţărilor din Europa”, a declarat Mohammad Murad, preşedintele FPTR, într-un comunicat.

„Ne propunem să atragem prin acest program şi o parte dintre românii care vin în Bucureşti şi dorm la rude, o parte dintre tinerii care dorm la diverşi prieteni şi pe toţi cei care efectiv nu îşi permit să înnopteze în Capitală”, a mai spus preşedintele FPTR.

Locurile sunt vândute direct de hotelurile înscrise în program, făcând abstracţie de agenţiile de turism care oferă la rândul lor reduceri.

Iniţial, proiectul FTPR includea în programul special de weekend şi oraşele Braşov şi Sibiu. Planurile s-au schimbat între timp, aşa că acum sunt vizate Clujul, Iaşiul şi Timişoara, pentru weekendurile primelor luni din 2013. Luna trecută, Mohammad Murad preciza că sunt în derulare discuţii cu CFR pentru reduceri speciale destinate celor care cumpără aceste pachete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri