FOTO. CNCAV a publicat tomografiile computerizate a 4 pacienți nevaccinați bolnavi de COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
plamani crop
Imagine tomograficu plămânii unei persoane nevaccinate bolnave de COVID-19. Foto: CNCAV

CNCAV a publicat, joi seara, pe pagina oficială de Facebook, tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a 4 pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București, potrivit Mediafax.

„Nu vă jucați cu sănătatea! Tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a patru pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, recent internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale «Victor Babeș» din București. Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă și tot mai mulți tineri au ajuns să fie internați la terapie intensivă”, este mesajul postat de CNCAV.

tomografii plamani
CNCAV a publicat tomografiile computerizate a 4 pacienți nevaccinați bolnavi de COVID-19.

Autoritățile îndeamnă cetățenii să asculte sfatul medicilor și atrag atenția că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.

Prin vaccinare se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și se reduce considerabil riscul de deces, transmite CNCAV.

Editor : L.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri