GALERIE FOTO. Gabriela Firea a venit cu halat și mască de protecție la primărie. Spune că se protejează de „virușii guvernamentali”

Data publicării:
firea cgmb primarie masca Inquam Photos Octav Ganea 2ed_ogn_3723
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a venit la ședința Consiliului general cu mască de protecție și halat. Același lucru l-au făcut și consilierii PSD. Motivul: vor să se protejeze de „virușii guvernamentali”.

Am venit cu măști de protecție și halate, și eu și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali”, a spus Firea.

La ședința CGMB s-a discutat însă despre cazurile de gripă din București, în condițiile în care 47 de școli au fost închise până acum.

Avem peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la școlile de stat, dar în continuare pe site-ul instituției Guvernului, numărul cazurilor trecute în dreptul Capitalei rămâne 92”, a spus Gabriela Firea.

firea cgmb primarie masca Inquam Photos Octav Ganea 2ed_ogn_3748
firea cgmb primarie masca Inquam Photos Octav Ganea 2ed_ogn_3748

Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Consilierii au adus în ședință și pancarte pe care scria: „Virușii la guvernare”.

Firea a vorbit din nou despre controalele anunțate la Primăria Capitalei de ministrul de Finanțe Florin Cîțu. Ea a spus că a pregătit un birou cu sare, pâine și ștergar pentru a întâmpina controlul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri